Renault Clio: airbag module (rekeneenheid0

Bouwjaar: 1999

Help!! We zijn weer bezig geweest de auto is eerst bij de renault garage geweest. via diagnosestekker konden ze daar de rekeneenheid van de airbag controleunit niet uitlezen. Het is begonnen met het blijven branden van het airbaglampje.
Nu zijn de stekkertjes van de controleunit (rekeneeheid) losgemaakt als je het contact aanzet blijft het lampje van de airbag nog steeds in het dashbord branden.!!!! Zou het controle lampje van de airbag een massa probleem kunnen zijn?

appie498

Geplaatst door appie498 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

het is normaal als de stekker van de computer losligt het lampje blijft branden

sander24 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zou de stekker er weer op doen en eens naar de bedrading van
de bestuurderstoel kijken als je de stoel naar voren en achter doet heb je kans dat het lasmpje uitgaat

master (0), 18 jaar geleden

vaak is er een slecht kontact onder de stoelen maar dat zou de renault garage toch moeten weten. Bij veel merken komt dit veevuldig voor. Bij problemen solderen wij ze door en de problemen zijn weg..

appie498 (0), 18 jaar geleden

we hebben het contact onder de stoel al gesoldeerd massa en voeding nagelopen zie bericht van 6-1-06 en bij de dealer konden ze niet de rekeneenheid uitlezen ( niet vergrendeld) kan ik nu de conclusie trekken dat de rekeneenheid is overleden.

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de voedingen en dergelijke goed zijn dan zal waarschijnlijk je rekeneenheid stuk zijn.

appie498 (0), 18 jaar geleden

is bij de dealer geweest en inderdaad de rekeneenheid was stuk,hebben ze ook gelijk de stekker onder de stoel vervangen terwijl we hem juist hadden door gesoldeerd maar het airbaglampje is nu uit en daar ging het om.allen waarom gaat die shit zo gauw kapot je mag van zoiets toch wel verwachten dat het een auto leven mee gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.