Renault laguna 1.8 RT: airco vulling

Bouwjaar: 1995

wie kan mij vertellen hoeveell gram koude middel en welk type er in een ecc moet van een 1.8 RT 1995

petertje8912

Geplaatst door petertje8912 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

In iedergeval moet er r134a koudemiddel in maar de hoeveelheid durf ik niet zo te zeggen maar ik dacht uit mijn hoofd 700gram maar ik zal het opzoeken voor je.Je hoort van mij.

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

als je wilt doen graag

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Er gaat dus r134a koudemiddel de hoeveelheid is 780gram +-35 ik hoop dat je voldoende weet.succes.

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

bedankt, weet je toevallig ook antwoord op mijn andere vraag betreft de airco? heb ecc en die werkt niet naar behoren als het bv nu 32 graden is ook in de auto en zet hem op automatisch 20 graden dan gaan er 3 streepjes van de 9 van de ventilator aan en draait dus op 1/3 kracht en krijg hem niet koud dus .dit zou eerst volle kracht moeten zijn en dan bij bv temp24 graden naar halve kracht toch?? heb al eens laten uitlezen maar geen fouten. ik vermoed nu dat het bedien paneel stuk is. weet jij hier iets van erwin??

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Maar je kan toch zelf regelen met de hand de snelheid van de ventilator Als jij hem bv op 24 graden wil en je wilt dat het snel 24 graden word dan kun je toch zelf de snelhied bepalen van de ventilator volgens mij gaat dat niet van zelf behalve als je op automatische drukt maar ik zou daar niet zo probleem van maken ik zou het wel fijn vinden als je het zelf insteld ik zou daarvoor niet je paneel voor laten vervangen hoor.maar helemaal zeker weten over die snelheid van je ventilator doe ik niet.

Inbouwmonteur Bas (0), 19 jaar geleden

Volgens mij is je paneel niet defect maar vind de ecc het verschil te klein om er volop voor te gaan blazen. en wil hij het rustig aan afkoelen.
Ik heb zelf ook een lagune RT11.8 Alize met ecc en als het 30 graden is en ik zet de temp instelling even op 16 graden
dan is het binnen 1 minuut al lekker koel en als ik hem daarna op 19 graden zet dan gaat hij ook mar op 1/3 kracht werken.

ik zou niks vervangen zonde van het geld...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.