Renault Laquna 1.9 dci 88KW: themperatuursensor

Bouwjaar: 2001

Hallo, Kan iemand mij vertellen hoe het komt dat mijn themperatuurmeter op en neer gaat. Vanuit min naar max. Zou het aan de sensor liggen. Heb ook een ander probleem voor: Af en toe brand het diagnoze controlelamp en gaat de motor in noodloop. Wanneer het lampje brand hoor ik het klep van de turbobedieningsklep klatteren.

Dank voor dit attentie.

deerbay

Geplaatst door deerbay (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Roos10469 (0), 19 jaar geleden

Misschien is het de thermostaat die stuk is. De temperatuursensor zit als het goed is op de thermostaat... als hij verkeerde waardes meet vanuit de themostaat gaat het storingslampje branden. Kijk even naar je thermostaat anders is de sensor stuk...

deerbay (0), 19 jaar geleden

Nu is het probleem dat de meter niets meer aan geeft, en bij het starten de voorgloei de max. tijd blijft branden ook tijdens het rijden maar als ik de contactsleutel terug afneem en weer kort nadien insteek kan ik onmiddelijk starten zonder dat het lampje blijft werken. Weet je michien hoeveel ohmse weerstand je zou moeten hebben aan de sensor, dat kan ik michien sneller weten of ik de sensor moet vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.