Renault Laguna: aircoafvoerslangetje

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Wij hebben een Renault Laguna I, phase II van eind 2000; afgelopen week ontdekte ik dat er een flinke lading (schoon)water op de vloer lag bij de passiersstoel; toen dacht ik aan de paravans maar die zijn door mij gecontroleerd en zijn zo droog als wat; nu is de auto voorzien van airco en wordt mij verteld dat er een uitloopslangetje verstopt zal zijn; is er onder jullie iemand die mij vertellen kan waar dat slangetje zich bevindt ?
ik heb deze site al nageplozen op dit probleem en kwam toen ook de melding tegen dat er een slangetje verstopt zit maar nergens wordt melding gedaan van de vindplek van dit slangetje.
Wie kan mij de gouden tip geven !!

m.vr.gr.

Sp

Geplaatst door Sp (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Frank3186 (0), 16 jaar geleden

Als je voor de auto staat dan zit het slangetje links onder op het schutbord, het is een zwartrubber slangetje en loop enigzins krom.

Mvg.
Frank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.