Renault Laguna: aircosysteem

Bouwjaar: 1995

Hallo allemaal. Ik heb nog steeds een probleem met de aircosysteem. Van alles aan gedaan. Eerst bleek de jager defect te zijn, deze heb ik vervangen later bleek het systeem ook leeg te zijn,af laten vullen ( er ging ongeveer 700 gram gas vleistof in, klop dit ) hier mee
was de storing niet weg. Dealers hebben het erg druk en ik ga volgende week op vakantie misschien zonder airco.
Wie weet wat er nog meer aan de hand kan zijn en wie kan mij vertellen wat het werkdruk van de airco is. Heeft dit misschien ook te maken met dat overgangweerstand.
Ik hoop hiervan een paar tips te krijgen en misschien zelf proberen op te lossen. A.U.B.

Alvast bedankt.

elouahid

Geplaatst door elouahid (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

700gram koudemiddel klopt!!!!! De werkdruk is ongeveer 2.2 bar lage druk en ongeveer 10 bar hogedruk.Wat voor airco zit er in de auto?? Een handbediend of een vol automatische airco?? handbediend is alleen een knopje ac en automatische is met cijfers in je scherm.Ik hoor het wel.Succes

elouahid (0), 19 jaar geleden

Beste Erwin. Alvast bedankt voor al jouw tips, ik weet alleen wat je mee bedoeld met hand of vol automatisch, mijn airco systeem is een vol automatische.

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je vroeg de drukken van het systeem en dat heb ik hierboven bescheven dus de werkdruk van het systeem maar je kan helaas weinig aan het systeem doen als je geen apparatuur hebt.succes

elouahid (0), 19 jaar geleden

Het probleem zat bij de schakelaar ( druk bewaker ). De schakelaar bevindt op de drogen naast de condensor, kontakten van de schakelaar waren goed geoxideerd, heb een nieuwe schakelaar tussen geplaatst en het probleem was over. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.