Renault Scenic: A.p.k!

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Volgende maand moet mijn auto weer gekeurd worden. Nu werken de controle lampjes op het dashboard t.b.v. de verlichting niet. De verlichting werkt zelf natuurlijk wel. Het gaat dus puur en alleen de dashboard controle lampjes, die aangeven of de verlichting aanstaat. Is dit een a.p.k punt (afkeur?)

Ik denk dat het de lampjes zelf zijn, is dat veel werk om de dashb los te halen??

Groeten, edwin

edgo

Geplaatst door edgo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

nee, enkel de controlelampjes van groot, en mistlicht ,moeten werken. en natuurlijk de tellerverlichting.

De rest is poespas wat niet voor apk geldt.

Groeten Marcel

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Iets genuanceerder nog: grootlicht controle licht wordt niet naar gekeken. mistlicht controle licht moet werken, of met schakelaar en al verwijderen, het is pad verplicht vanaf 01-01-1998. Voorts moet de snelheid ook bij nacht afleesbaar zijn. Maar volgens mij werkt alleen jou groene lampje niet, dus is er geen wolkje aan de lucht.

Sytze

edgo (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor de antwoorden, dan is de apk geen probleem. Ik wil het nog wel repareren maar dan wel met beter weer, ik heb alleen een openlucht garage;-)

Groeten, Edwin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.