Renault Scenic: APK: Geen stroom mistlicht - mistlamp

Bouwjaar: 1998

Mijn renault scenic (duitse import) wordt niet goedgekeurd omdat achter het mistlicht niet doet. De overige verlichting doet het wel.

Bij de zekering heeft deze wel stroom, mistlamp voor doet het ook, alleen krijgt achter het lampje zelf geen stroom. Is dit een kabelbreuk ergens tussen de zekering en de lamp achter, zo ja, waar kan deze breuk zitten, zo nee, waar kan het dan aan liggen??

Alvast bedankt voor de reacties !!!

fhuttenhuis

Geplaatst door fhuttenhuis (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dennis2111 (0), 19 jaar geleden

als deze zijn mistlamp heeft in de achterklep is het mogelijk dat er een draadje los is tussen de wagen en de klep(scharnierpunt)de draden zitten normaal allemaal in een rubbere slang .

cmja (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo Frits. Het wil ook wel een gebeuren dat op de lichtschakelaar een rode of zwarte draad is losgelaten van de aansluiting. Succes Mvrgr Clem Janssens

fhuttenhuis (0), 19 jaar geleden

Probleem opgelost !!

Degene die in het verleden de trekhaak met stroomstekker heeft gemonteerd heeft dit op een zeer amateuristische en niet correcte manier gedaan waardoor de mistlamp het niet deed. Bij vorige apk keuringen moet dit niet zijn opgemerkt.

Bedankt voor de reacties

Frits

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.