Renault Scénic 2007: Automaat

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: F4R 17, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Ik ben in het bezit van een Renault Scenic 2 2.0 16v automaat. Tijdens het optrekken lijkt het of de motor 2 seconden stil valt, de motor blijft stationair lopen en de motor loopt mooi rond. Niets aan de hand zou je zeggen alleen af en toe 2 seconden valt het vermogen weg. Het gaspedaal heb ik vervangen maar heeft geen effect. Iemand een idee?

frewie

Geplaatst door frewie (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1590) PRO, 3 jaar geleden

Onderdelen vervangen op de gok geeft meestal een hoop kosten zonder juist resultaat , is het storingsgeheugen al eens uit gelezen , dit kan zowel uit de bak als uit de motor komen .

    Deze week bij de dealer uitgelezen en geen storingen, ze weten niet wat het is, de Renault is goed onderhouden. Ze hebben een proefrit gemaakt, en hebben er geen verklaring voor. - frewie (0), 3 jaar geleden

kaleido 1 (1590) PRO, 3 jaar geleden

Ze hebben het wel geconstateerd ?

7seconds (0), 3 jaar geleden

Ik weet de km. stand niet, maar is het gasklephuis al eens gereinigd.

frewie (0), 3 jaar geleden

Ze hebben de klacht wel geconstateerd, maar geen storing en geen idee. Ook gasklephuis is gereinigd, en mocht vandaag een nw proberen en als dat ook niet helpt mocht deze terug, maar heb nog steeds dezelfde klacht.

check

Beste antwoord, geplaatst door frewie (0), 3 jaar geleden

Inmiddels is het probleem opgelost, de oorzaak was een defect rempedaal schakelaar. Nieuwe gemonteerd en de Scenic rijd weer als nieuw.

kaleido 1 (1590) PRO, 3 jaar geleden

Oké hoe is dit geconstateerd dan ?

    Het lampje van rempedaal op het daschboard brande niet bij in schakelen in D of R, dit was mij niet op gevallen, maar een monteur van de dealer viel dit op. - frewie (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.