Renault Scenic: automaatbak doet het niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

ik heb het volgende probleem mijn scenic is een automaat maar nu is de bak er ineens mee opgehouden
ik moest een heuvel op niets aan de hand en de volgende heuvel slipt de bak even en toen niets meer 3uur
daarna start ik hem en ik zet hem in zijnversnelling ik kan zoon 50 meter rijden toen weer niets en er gaat ook geen lampje branden weet iemand wat dat kan zijn groeten peter

peter53

Geplaatst door peter53 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jacques1967 (0), 13 jaar geleden

Wanneer is voor het laatst het olieniveau van de automatische bak gecontroleerd? Deze meting moet altijd gebeuren met draaiende motor! U kunt proberen alle computerjes te resetten door de accupolen even los te halen van de accu ,paar minuten wachten, de zaak weer aansluiten. En daarna ff proberen. Maar het kan ook zijn dat de koppelomvormer het heeft begeven. Doet de achter-uitversnelling (reverse) en bijv. handmatig in D1/D2 zetten het ook niet?

peter53 (0), 13 jaar geleden

bedankt maar waar zit de olipijl van zoon scenic kan hem niet vinden en ik rij altijd aotomaat

timo tt (0) PRO, 13 jaar geleden

controleer de rechter aandrijfas eens , daar waar de as over de as van de versnellingsbak komt, de vertanding van deze bus slijt weg.

peter53 (0), 13 jaar geleden

wie o wie kan mij zeggen wat dat is ik heb hem nu thuis ik heb oilie gecontroleerd als ik hem start doet hij het goed maar na een minuut doet hij niets meer maar laat ik hem een halfe minuut stil staan schakkelt hij weer wel goed een minuut waar kan dit aan liggen aan een censor want als de bak stuk is doet hij toch niet zo groeten peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.