Renault Espace: autoradio

Bouwjaar: 2000

Hoi iedereen,
Iemand enig idee waar de stekker voor dient die -bij toch- los ligt ter hoogte vd passagierskant onder de deurdorpel/afschermkap? Het is een witte stekker met geel rood zwart en witte draad...
Groetjes
Tim

Tim11455

Geplaatst door Tim11455 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

om een telefoon(carkit) aan te sluiten +,geschakelde +,massa en mute

Tim11455 (0), 19 jaar geleden

Ok thx,
Kwas eigenlijk op zoek naar een eventuele aansluiting voor een bijkomende MD of digitale jukebox op aan te sluiten en dacht dat die kabel eventueel een mogelijkheid was, pech dus...

Mada (0), 19 jaar geleden

Hoi, een extra aux ingang zit op de radiounit onder de passagiersstoel, als je tenminste een pioneer radio hebt met afstandsbediening.

Peter8738 (0), 18 jaar geleden

De aux aansluiting is helaas wel mono. Ik heb het schema opgevraagd van de Pioneer SCU-2556-ZRN en een stereo aansluiting gemaakt. Op deze aansluiting kan een MP3, laptop, dvd of PDA aan worden gesloten. Werkt goed maar je moet wel wat op de print van de radio solderen (2 weerstanden + kabeltje).
Verder heeft de aanpassing het voordeel dat het signaal wordt gemengd met de geselecteerde bron. Dus, als de radio aan staat en bv de PDA dan hoor je beide bronnen door elkaar. Da's handig voor de stem van de navigatie.....
Als je het mengen niet wilt dan moet je dus 'aux'selecteren en hoor je alleen de PDA.

josdautzenberg (0), 18 jaar geleden

Hoi Peter,
Ik heb zelf de aansluitingen van de 13-polige DIN-connector 'uitgevogeld'. Dit om een DVD-speler of PDA op aan te sluiten. Je optie om een paar weerstanden te solderen zodat het geluid wordt gemend met de geselecteerde bron vind ik een goed idee ivm PDA navigatie. Kun je aangeven waar deze weerstanden moeten komen ?

Tim11455 (0), 18 jaar geleden

Hoi Jos,
Welke kleur van draden heb jij dan gebruikt voor de aansluitingen. Heb zelf nog geen tijd gehad om Peter zijn oplossing uit te werken, mss kan ik mij dan voorlopig behelpen met jouw oplossing...

Trevor (0), 18 jaar geleden

Hoi,
ik ben op zoek naar een "nieuwe" radio voor mijn espace. het betreft een SCU-2256 zrn. wie heeft een tip voor mij waar ik zo'n exemplaar vandaan kan halen? liefst natuurlijk een gebruikt exemplaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.