Renault Laguna 2003: Autoradio

Bouwjaar: 2003

Ik mijn auto zit een autoradio (Cabasse met cd-wisselaar), je kunt er 6 cd's inleggen. In het boekje staat dat er wel cd-r in kunnen, maar geen cd-rw. Tot zover snap ik het, maar nu zeggen ze bij Stam Renault dealer dat je er beter ook geen cd-r in kunt doen, want soms worden ze niet gelezen en wanneer je er dan een andere cd in doet, dan gooit ie ze opelkaar en gaat de cd-speler stuk. Hoe zit dit nu, kan het nu wel of niet? Heeft iemand hier al een keer ervaring meegehad?

Alvast bedankt.

Ron

vlemee

Geplaatst door vlemee (50) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kunt gewoon cd-r gebruiken. Extra oplettendheid is wel geboden bij muziekcd's met een zogenaamde kopiëerbeveiliging. Deze cd's leveren wel eens problemen met het lezen ervan.

vlemee (50), 18 jaar geleden

Waarom zeggen ze dan bij de dealer dat je dit beter niet kunt doen? Hebben ze soms contacten met de Buma Stemra?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.