Renault Laguna: bandenspanningsensoren ..

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16 v

ik heb lichtmetalen velgen onder mijn laguna laten zetten en heb nu 2 sensoren en 2 zonder sensoren ,maar nu knipppert het sensor systeem in de auto ,maar ik heb vernomen dat ik dit systeem uit kan schakelen ,gaarne verneem ik van iemand hoe ik dit moet doen ,want ik kan zelf ook wel op de bandenspanning lettn ,dit systeem hoeft voor mij niet ..

dis als iemaND DIT WEET KUN JE MIJ HET AUB VERTELLEN ..

mvg supersip oldenzaal

supersip

Geplaatst door supersip (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sjaak r (0) PRO, 16 jaar geleden

zie in andere topic waar je ook deze vraag steld

rob9958 (0), 16 jaar geleden

[quote=supersip]ik heb lichtmetalen velgen onder mijn laguna laten zetten en heb nu 2 sensoren en 2 zonder sensoren ,maar nu knipppert het sensor systeem in de auto ,maar ik heb vernomen dat ik dit systeem uit kan schakelen ,gaarne verneem ik van iemand hoe ik dit moet doen ,want ik kan zelf ook wel op de bandenspanning lettn ,dit systeem hoeft voor mij niet ..

dis als iemaND DIT WEET KUN JE MIJ HET AUB VERTELLEN ..

mvg supersip oldenzaal[/quote]
De dealer......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.