Renault Laguna: benzine meter

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG

hallo

mijn benzine meter doet het vaak niet als ik heb getankt dan gaat de benzine meter omhoog maar als ik 30 km op de snelweg rij dan gaan die naar beneden en dan brand de reserve lampje en soms na een paar dagen gaat die weer omhoog en na een kwartier zakt die weer


heeft iemand enig idee want ik heb al bij de flotter gekeken en als ik daar aan bewoog dan deed die het wel en het lijkt me sterk dat de flotter zinkt.


mvg ssamsung

Geplaatst door

ssamsung (0)

al 15 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Bekend Renault probleem. Het electronisch contact waar de vlotter langs beweegt is niet meer goed of smerig. Vlotter kan wel zinken, dan is hij lek ;-)

Rednose5 0

13 jaar

[quote=Rednose5]Bekend Renault probleem. Het electronisch contact waar de vlotter langs beweegt is niet meer goed of smerig. Vlotter kan wel zinken, dan is hij lek ;-)[/quote]
dus dat houd in de ik weer bij de vlotter moet zijn.

dat is echt K....T maar ja.




bedankt.

ssamsung 0

13 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.