Renault espace 2.2: Benzinelucht

Bouwjaar: 1993

Heb zelf een rt2.2 uit 93 en ruik soms een benzinelucht, soms sterk en soms mindersterk, ramen dicht of open maakt niet uit , het gaat dagen goed, en dan is de lucht er weer. Onder de motorkap ruik en zie ik niks. Wie heeft er een idee ?
Ik weet dat ze bij de vorige eigenaar een tankband hebben vervangen, maar hier zie of ruik ik ook niks....
Wie kan mij helpen...

espace2

Geplaatst door espace2 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

tankvulhals vernieuwen zitten haarscheurtjes in die niet te zien zijn En eerst controleren of dat de tankvlotter niet lekt kun je zien door evt leksporen langs de benzinetank

espace2 (0), 19 jaar geleden

Alvast bedankt, ben nog bezig... zie absoluut geen lekage sporen langs de tank, kan je van binnen uit bij de vlotter komen ??. Ben er ook nog niet achter hoe ik bij de tankvulhals kan komen, denk dat ik maar wat interieurdelen ga demonteren, of moet het binnenscherm er uit... wie weet.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.