Renault espace: starten op 2 cilinders

Bouwjaar: 1993

Hallo, Ik heb een uiterst comfotabele espace 2.2 uit 93
Nu start hij de laatste tijd soms op 1 of 2 cilinders, tot groote schrik van mijn ega, al hobbeled op 2 cilinders rijden wij dan maar weg, en jawel hoor plotsklaps na ca. 1 Km. gaat het ineens heel mooi op 4 cilinders lopen...
Heb alles nagekeken bij helt lopen op 2 cilinders ruiken de yuilaatgassen niet extreem naar benzine, ik zelf denk haast dat er op het moment van slecht lopen er maar bij 2 cilinders wordt ingespoten.
Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik dit kan controleren, heeft iemand dit al vaker meegemaakt, wie weet een oplossing ?

espace2

Geplaatst door espace2 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jlvdveld (0), 19 jaar geleden

zie antwoord bij mail vier plaatsen hierboven Saffrane start slecht

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

je zou je ontstekinghuis eens kunnen controleren wil nog wel eens olie in gaat zitten omdat de keerring erachter gaat lekken en je zou je inlaatspruitstuk pakking eens kunnen controleren.succes

Parkietje (0), 19 jaar geleden

Ik had dat ook met mijn vorige auto. Dan is hij aan een grote beurt toe. Hij heeft dan bijna 10.000km mee gereden met de bougies. Maar het was wel een Mazda van 1989. Dus ik weet niet of het voor deze auto ook geld (nieuwe bougies)!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.