Renault Laguna: Bijgeluid RA portierslot

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

Bijgeluid RA Portierslot tijdens mechanische beweging in het slot nadat ik de unlock/open functie op de afstandsbediening indruk. Tijdens het afsluiten is er geen bijgeluid hoorbaar. Het geluid lijkt op een kunstof achtig ratelend geluid.

De CV werkt verder normaal echter de vraag is voor hoelang nog.

Alvast bedankt.

Bueno

Geplaatst door Bueno (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

slot vervangen

ejnn (0), 13 jaar geleden

het kan nog een tijd duren, maar je zult het slot moeten vervangen, soms duurt het een paar maanden en dan is het slot kapot. Maar je merkt het zelf niet, alleen opeens als je de deuren gaat controleren of ze echt op slot zitten en deze blijkt niet op slot te zitten, dan zit je in de problemen. Meestal in het weekend en mogelijk in het buitenland.

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Weet je zeker dat het niet het slot van de brandstofklep is? Deze maakt namelijk dat geluid.

Bueno (0), 13 jaar geleden

Helaas, ik had gehoopt op een reparatie mogelijkheid echter niet dus. Deurpaneel reeds gedemonteerd, geluid komt zeker van het slot.

Bedankt voor jullie feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.