Renault Laguna: Bobine twee maal stuk binnen 3 maanden

Bouwjaar: 1997

In februari is 1 van mijn 2 bobines stuk gegaan. Deze is toen vervangen met een magnetti marelli bobine afkomstig van de renault dealer. Nu, drie maanden later gaat de nieuwe bobine stuk. Vandaag heb ik daarom beide bobines vervangen daar door de ANWB werd aangegeven dat als er in 1 bobine iets fout gaat die andere daardoor stuk kan gaan.

De ANWB vertelde ook dat er een periode is geweest dat Renault bobines heeft geleverd met een fabricage fout en daarvoor bij de laguna's de bobines heeft vervangen.

Kan iemand dit verhaal van de ANWB bevestigen, want dan zal Renault mijn bobines hebben moeten vervangen en dat lijtk niet gebeurd.

minne7916

Geplaatst door minne7916 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

komt niet echt bekend voor .Maar als de bobine nu al kapot is zal het waarschijnlijk garantie zijn op het onderdeel als je de rekening nog hebt teminste

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb ook nog nooit gehoord van een terugroepactie bij de f3p en f3r motoren mbt de bobines.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.