Renault Captur 2021: Captur automaat geluid met schakelen van 4 naar 5

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Hallo, eigenlijk vanaf ik de auto heb maakt het een zacht "whoep" geluid als de automaat van 4 naar 5 schakelt. Alle andere versnellingen zijn geluidloos. Zachtjes of vol gas optrekken hoor ik het niet alleen met normaal optrekken. Had gehoopt dat het na een jaar weg zou gaan maar blijft. Zoon had een automaat pas kapot en reparatie, geen nieuwe kost al 6000 euro vandaar dat ik nu toch angstig ben.

Skipr

Geplaatst door Skipr (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Captur? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1395) PRO, 1 jaar geleden

Wwaarom zou je angst hebben , zit toch nog garantie op lijkt me ?

Skipr (0), 1 jaar geleden

Ja, dat wel maar alles werkt perfect en weet ook niet hoelang het goed gaat. Het is zo'n vaag probleem. Was al een keer eerder geweest bij de dealer en kon het niet goed laten horen. Dan heb je al snel, ik hoor niets, werkt prima en even een bak wissel om te kijken is natuurlijk ook tijdrovend en duur. Het is ook eerder of iemand anders zoiets beleefd heeft en wat het was en de oplossing

willyvan (5) PRO, 1 jaar geleden

vast leggen per e mail en goed bewaren of oliemonster laten controleren op slijpsel

Skipr (0), 1 jaar geleden

Oh ja olie controleren, dank voor de tip ga ik zeker laten doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Captur of stel zelf een nieuwe vraag.