Renault Clio: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1991

hallo allemaal,
mijn centrale deurvergrendeling werkt niet. ik heb al verscheidene batterijen geprobeerd en vraag me af welke batterijen er origineel in de sleutel horen te zitten. ik weet niet of het hier aan ligt, heeft iemand een idee wat het nog meer kan zijn. alvast bedankt groetjes kirsten.

kirsten

Geplaatst door kirsten (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo,

is hij zomaar ineens ermee gestopt? Heb je in de auto ook een schakelaar zitten om de deuren open of dicht te doen (bij je versnellingspook)? Zo ja, werkt het systeem daarmee wel (wel ff alle deuren dichtdoen dan)?

Je kan de sleutel openschroeven en dan zal je zien dat er 2 batterijtjes inzitten. Die kan je bij een goede elektronicazaak, automaterialenzaak of uiteraard de renault dealer kopen.

Ik hoor het wel van je

kirsten (0), 18 jaar geleden

hey alex mijn centrale deurvergrendeling deed het al niet toen ik mijn auto kocht, ik heb in de auto bij de versnellingspook inderdaad een schakelaar en deze werkt perfect. De batterijtjes heb ik al vervangen daar ligt het dus niet aan..... Heb je nog andere tips!!!

Groetjes Kirsten.

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dan is óf je handzender óf je ontvanger stuk. Of (als ze het nooit gedaan hebben) kan er een andere sleutel bijzitten die niet op deze IR ontvanger past.

Volgens mij niet programmeerbaar, maar kijk gerust eens op marktplaats. Als er mensen zijn die bijvoorbeeld een clio 16V slopen (en dat zijn er genoeg) kan je eens een mailtje wagen met de vraag of dat systeem wel werkte bij hen. Dan kan je het losse IC'tje uit de sleutel en het IC'tje mer de IR ontvanger misschien kopen. Veel werk is het niet, alleen ff een winnende combinatie scoren lijkt me dan.

kirsten (0), 18 jaar geleden

hey Alex bedankt voor je tip!!! ik ga eens goed om me heen kijken, groetjes van Kirsten

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

mocht je hulp nodig hebben; roep maar.. zelf heb ik een clio 16V en ben ook doorlopend op zoek naar onderdelen :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.