Renault Clio: centrale deurvergrendeling op achterdeur werkt niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

achterklep van renault clio bj 2002 type rxe sluit niet meer met, afstandsbediening,centrale vergrendeling werkt wel op andere 4 portieren

petervra

Geplaatst door petervra (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Cliodennis (0), 16 jaar geleden

Hij gaat dus wel open ? Hoor je het motortje wel, als je hem sluit ,hoe sluit hij handmatig ??

petervra (0), 16 jaar geleden

Hallo Dennis
Bedankt voor je berichtje.
De achterklep van clio kan normaal met sleutel geopend en gesloten worden, maar afstandsbediening werkt niet,ook hoor ik het motortje niet. Graag een mogelijk antwoord.
b.v.d. Petervra

Cliodennis (0), 16 jaar geleden

Dan zou het een losse stekker of slechte stekker kunnen zijn, of een kabelbreuk in de doorvoer van carosserie naar de klep toe. Even meten aan het motortje. Ook zou je er dan met een puls spanning op kunnen zetten ofdat hij dan zo wel werkt. Moet de bekleding er van van, zit 1 torx schroefje aan de rechterkant bij de hendel, de rest zit geklikt en kun je voorzichtig los trekken.
Handmatig sluiten/openen lukt trouwens niet, omdat er in model 2002 geen sleutelgat in de achterklep zit. Openen in Logo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.