Renault Master 2017: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Motorcode: M9T C7, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 96

Wij hebben een renault Master van 2017 staan de voorportieren gaan wel op slot maar de rechter schuifdeur en achterdeur niet. de schuifdeur en achterdeur reageren wel op signaal open maar krijgt geen signaal van op slot .
Geen foutcodes aanwezig maar bij de data staat linker achter portier open? maar de linker achterdeur zit niks in voor de centrale vergrendeling ? de andere deuren reageren juist op open en dicht.
probleem blijft het zelfde als ik aanstuur met de sleutel knop in de auto of aanstuur met de snap on kast alleen de voorportieren gaan maar op slot.

Geplaatst door

Jonny74 (50)
badge

al 9 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ook hier zou ik eens kijken naar de kabelbomen die naar de zijdeur en achterdeur lopen en in het speciaal naar waar de draden bewegen als er iets opent: grote kans dat je daar een kabelbreuk hebt opgelopen.

Heino4267 525

3 weken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.