Renault Clio: clio met kuren

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1500 Dci

Hallo, heb onlangs op men cliotje de cilinderkop vervangen omdat deze gescheurd was, na veel zoeken en rondbellen heb ik er toch ééntje kunnen vinden voor een zacht prijsje, (die dingen zijn namelijk in 2'de hands heel moeilijk te vinden hier in belgie) dan cilinderkop laten vlakken, nazien, kleppen geregeld, nieuwe koppaking erop enz, de éérste 4-5 dagen reed ie zoals nieuw, maar nu heb ik bij een koude start een dikke rookpluim uit de uitlaat, ook al heb ik geen start probleem, sleutel erin en hop hij is weg, ook heb ik de indruk dat als ie warm staat hij een beetje op 3 cilinders draait! iemand soms een idéétje wat dit zou kunnen zijn?? ik ben eigenlijk meer aan het denken aan een defecte of lekkende verstuiver maar ben er niet zeker van,
alle hulp is welkom, cliotje heeft 170.000km op de teller

Mvg

Dave

Dave-77

Geplaatst door Dave-77 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

renault5 (0) PRO, 16 jaar geleden

lijkt idd op een verstuiver, je zou de retour opbrengst moeten meten,om er achter te komen..brand er dan ook een motorlampje?

anders uitlezen bij dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.