Renault Clio: clio v6 tips

Bouwjaar: 2002

Weet iemand waar je bij een clio sport v6 op moet letten bij een aankoopkeuring?

patrick_r

Geplaatst door patrick_r (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Koop de wagen alleen met goede garantie,het beste is bij een renaultdealer.Vraag of dat je de autohistorie kunt zien of laat ze de historie uitprinten zodat je deze rustig kunt doorlezen.Ga anders met de wagen voor een keuring naar een dealer of de anwb.Het belangrijkste is eigelijk alles bij dit type wagen.Motorgeluid ,olieverbruik,wielophanging,remmen,banden,uitlaatspruitstuk,banden.Kijk ook goed of dat de wagen geen schade heeft gehad.Als je het gevoel hebt dat er iets niets klopt koop deze wagen dan niet.Wat je ook nog kunt doen is renault nederland bellen of dat er een club is die met deze wagens rijden om te informeren.Veel succes en laat je niet gek maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.