Renault Clio: Dimlichten

Bouwjaar: 2002

Mijn dimlichten weigerde plotseling te werken.
Standlichten, mistlichten, grote lichten werken allemaal perfect. Ik heb automatische lichtonsteking maar wanneer ik ze met de schakelaar aan het stuur ze opzet branden enkel mijn standlichten. Zekeringen nagekeken en ook allemaal ok!
Kan ik soms nog iets testen?

Timpie11470

Geplaatst door Timpie11470 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

De lichtschakelaars willen inwendig nog wel eens smelten, dan komen de contacten niet meer goed tegen elkaar. Daar zou je eens naar kunnen kijken. Een nieuwe monteren is dan overigens een tijdelijke oplossing, je moet dan de oorzaak zoeken, voordat je er een nieuwe opzet. De oorzaak weet ik helaas niet, ik heb dit al 3 keer meegemaakt, maar telkens door de dealer laten verhelpen.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

zijn niet gewoon je lampen kappot?

Timpie11470 (0), 18 jaar geleden

Bedankt al voor jullie reacties. Ben naar de garage geweest en de diagnose was dat de relay door gesmolte was. Vervangen en we kunnen zien in het donker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.