Renault Grand Scenic: code carminat instellen

Bouwjaar: 2004

ik heb accupool losgehad, hierna deed radio het niet meer, de code moest ingevoerd, er verschijnt in het display `code´ even later gevold door 4 nullen, de eerste nul kan ik met sattelite wieltje op juiste cijfer krijgen, maar ik krijg dit cijfer niet bevestigd. met welke knop moet de instelling bevestigd worden?

remco9390

Geplaatst door remco9390 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Sander10757 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wieltje naar je toe bewegen,als je alle cijfers hebt ingesteld,dan het wieltje even vasthouden.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Met het wieltje ga je naar het goede getal en met het drukknopje aan de onderkant op de bediening ga je naar het vlgd getal.Als je het 4e getal hebt gekozen moet je het onderste knopje in gedrukt houden tot je een piepgeluid hoord.

hlooman (0), 18 jaar geleden

Sander, je hebt helemaal gelijk, de garage melde ook dat dit met het onderste knopje moest, maar dit klopt niet het moet inderdaad met het wieltje. bedankt.

Willemwdb (50), 14 jaar geleden

Hallo lezers,

ik had even een vraagje ik heb een Renault Scenic 2004 gekocht met een carminat kleurennavigatiesysteem. Wanneer ik de instellingen wil veranderen heb ik een code nodig. Ik was even nieuwsgierig of dit een standaard code is of dat het een code is die alleen bij deze auto hoort. Want in dat geval zal ik even de vorige eigenaar moeten contacten.
Alvast bedankt voor jullie antwoord, met vriendelijke groet, Willem

Chicco_Himself (0), 14 jaar geleden

Zover ik me kan herinneren is dat 4112, maar ik heb dat hier ergens gelezen, dus mogelijk als je even zoekt vind je vanzelf de bevestiging.

Willemwdb (50), 14 jaar geleden

Ik ga het vandaag even uitproberen en hoop dat het werkt. Alvast bedankt voor je antwoord.

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

jep is allemaal het zelfde, bij de laguna is het 4112. Je kan gelijk bij begin instellingen kiezen, maar je krijgt nog meer opties als je eerst navigatie kiest en dan instellingen en dan de code ingeeft. Dan kan je zien hoeveel satalieten je ontvangt en zelfs je hoogte tegen over zee niveau.

Chicco_Himself (0), 14 jaar geleden

Heeft mijn geheugen me toch niet in de steek gelaten ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.