Renault Scenic: lak probleem

Bouwjaar: 2005

Hallo renault freaks,

Wij hebben een scenicII staan met afblarende lak. Het zit op het dak, kofferklep ,motorkap ,zijkant op de deuren echt overal met grote kringen.We zijn met de auto bij de dealer geweest en de importeur is erbij geweest voor dit probleem. De importeur zegt dat het door vogelpoep komt.Dus de importeur trekt zich terug het is niet van binnenuit en geen garantie! We hadden laatst nog een scenicII die had het zelfde probleem van hetzelfde bouwjaar.
Wie heeft hier ervaring mee en hoe tehandelen? Ik heb mijn twijfels of het door vogelpoep komt. Laatst heeft er een stukje in autoweek gestaan over dit probleem die persoon zoekt het hogerop een rechtzaak dus!! Volgens mij is het slechte kwaliteit lak!

M.V.G Raymond Hofsté

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Vogelpoep komt vaak voor.In vogelpoep zit zalpeterzuur wat door de lak heen vreet.

Ebber (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb dit nog nooit meegemaakt of nog nooit van gehoord, welke dealer zijn jullie geweest>?

raymond_hoste (0), 18 jaar geleden

Hallo,
Munsterhuis voor het evt garantie geval.wij hebben nu al 2 scenics gehad met dit probleem de ene nog erger dan de ander.Het gaf het zelfde beeld als droge huid(schilvertjes)hebt.
De auto is nu op onze kosten gespoten ivm garantie.Het zag er echt niet uit en dat al van een auto uit 2005!! Op mijn auto heeft ook wel eens vogelpoep opgezeten maar zo erg dat het bij de renault was heb ik nog nooit eerder gezien.

M.V.G Raymond

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

vogelpoep zorgt voor doffe plekken in de lak, echter bladeren mag niet voorkomen.

heb eigenlijk ook nog nooit gezien dat de lak bladert na in gevreten vogelpoep.
wel doffe plekken

raymond_hoste (0), 18 jaar geleden


hallo,
Daarom vraag ik mij af of het wel komt door vogelpoep. Daarom vraag ik jullie mening hierover.

Bedankt voor de reactie.

dupl-u-18904-5dd148bf51d06+R.Kirpenstein (0), 18 jaar geleden

De vroegere espace had hier al veelvuldig last van, hierbij kwam de blanke laklaag los van de kleurlaag. Let maar eens op deze oude espace.

Ebber (0) PRO, 18 jaar geleden

Die zijn van plastic!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.