Renault Trafic 2019: controleer luchtverontreiniging

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Op een jaar tijd al minstens 10 maal in de garage geweest voor hetzelfde probleem nl. controleer luchtverontreiniging. in de garage waar gekocht 4 a 5 maal in garantie hersteld doch na telkens korte tijd terug zelfde melding. Garage heeft dan geweigerd nog iets in garantie te ondernemen met als antwoord dat ik met geen auto kan rijden. Daardoor naar andere gegaan doch tot op heden zelfde probleem dat blijkbaar niet opgelost geraakt. Rijd er nu zo mee rond want blijkbaar heeft niemand een oplossing.

Alen Luc

Geplaatst door Alen Luc (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jeraevers (10), 1 jaar geleden

Die melding op het dashboard kan vanalles betekenen, dus welke foutcodes staan er in?

Alen Luc (0), 1 jaar geleden

Hallo

Bedankt om het probleem mee te bekijken, de nr. van de foutcodes ken ik niet maar in de garage hebben ze al van alles vervangen, nieuwe katalysator, sensors, inspuitsysteem, de leidingen gekuist, ad-blue gevuld maar niets helpt. laatste keer was ik nog niet de garage buiten of het oranje lampje met de bijhorende code van controleer luchtverontreiniging was er weer. Het is echt om moedeloos van te worden.
Voor de rest rijd deze auto wel zeer goed en zonder problemen.

mvg, Luc

Alen Luc (0), 1 jaar geleden

nieuwe afspraak in andere garage gemaakt op 4 mei, tot op heden nog steeds geen noplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.