Renault Trafic 2006: Water in feul

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G9U730, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 135

Heb sinds enige tijd het probleem dat bij hevige regen de lamp water in feul gaat branden. De motor gaat in veiligheid en kan niet verder rijden. Toen ik laatst naar de carwash ben geweest had ik ook prijs. Na enige tijd stil te staan gaat de lamp weer uit en kan ik verder rijden. Als er motregen of matige regen valt gebeurd dit niet! Ook is het altijd op autosnelweg dat het gebeurt. Dieselfilter en filterhuis vervangen, gloeibougie en bekabeling nagekeken ook de brandstoftank gecheckt op kleine gaatjes of barsten.. Lijkt allemaal in orde. De motor draait anders goed, trekt op, loopt stationair ook goed er komen geen rare geluidjes uit de motor. Juist bij hevige regen blijft dit probl zich voordoen. Weet iemand soms aan wat dit zou kunnen liggen aub?
Mvg

Elfuego

Geplaatst door Elfuego (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (290) PRO, 1 jaar geleden

Blijft er geen water in je paravan staan ?

Elfuego (0), 1 jaar geleden

Parafan is gereinigd, afvoerbuizen ook, carosserieband vernieuwd. Ook de rubberdichting van de ruitenwissers nagekeken.. Niets die wijst op problemen met de parafan.. Ook word het niet nat onder de motorkap. Zal eens de in-uitlaat eens nakijken. Mss dat daar een dichting kapot is ofzo..

willyvan (0) PRO, 1 jaar geleden

geen water in luchtfilterhuis hier onder in gaatjes boren zodat luchtmassameter geen water krijgt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.