Renault Laguna: Cruisecontrol dood

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V automaat

sinds twee weken heb ik geen lampje meer op dashboard als ik de cruise control inschakel, hij werkt dus ook helemaal niet meer, verder werkt het lampje van de snelheidsbegrenzer wel maar de functie werkt niet. Heeft iemand een idee? ik kan ook geen zekering vinden.

Joost

Geplaatst door Joost (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

Kan schakelaar zijn op dashboard of schakelaar bij koppelingspedaal.

Joost (0), 17 jaar geleden

Schakelaar op dashboard geeft bij de schakeling cruisecontrol o 0 ohm op de plus naar linksbovenste aansluiting en 30 ohm van linksonder naar rechts midden. De schaling voor de begrenzer geeft 0 ohm van plus naar rechts onder. volgens mij dus goed. kan het ergens aan de bekabeling bij de reken eenheid liggen?? die is een paar keer los geweest omdat daar een storing zit van de smoorklep dat ik steeds moet verhelpen. daarvan maakt de middelste stekker slecht contact.

patrick_r (0) PRO, 17 jaar geleden

Anders even uit laten lezen .

Joost (0), 17 jaar geleden

IS uitgelezen, geeft niets aan verder, wel gemeten dat het creme kleurig draadje achter de schakelaar geen massa geeft. weet iemand waar die naar toe loopt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.