Renault Kangoo: dashboard defect

Bouwjaar: 2002

Hallo,
Het dashboard van m'n bijna 4 jaar oude Kangoo is defect. Geen kilometerteller, geen snelheidsmeter, geen temperatuur aanduiding, geen benzinemeter enz. meer.
Het is geen kapotte zekering , maar erger.
Volgende week ga ik terug naar de garage in Frankrijk ( daar woon ik) , maar de chef werkplaats vertelde dat ze nog nooit eerder dit probleem gezien hebben.
Nu ben ik bang dat dit euvel mij veel geld (bvb. werkuren) gaat kosten omdat ik nu een "proefkonijn" ben omdat dit "nieuw" voor hun is.
Is er iemand die dit defect ook gehad heeft of het kent ?
Bedankt,
Marijke

Henk Nobach

Geplaatst door Henk Nobach (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Weet je zeker dat de zekering van de remlichten heel is? Druk even op het rempedaal en kijk of de remlichten branden.

marijke7196 (0), 18 jaar geleden

Hallo Henk,
De remlichten werken goed, maar wat heeft dit met een defect dashbord te maken ?
Weet je soms wat een nieuw instrumentenpaneel voor een Kangoo kost? Dit als de Renault garage dit als oplossing geeft... dan schrik ik misschien minder..
Bedankt, Marijke

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

De zekering van de remlichten is tevens de voeding van het instrumentenpaneel. Een nieuwe kost tussen de ¤400 en ¤450 afh van uitvoering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.