Renault Kangoo: Knipperrelais knipperd zeer snel zonder dat de knipperschake

Bouwjaar: 2000

Ik heb het volgende probleem met mijn Kangoo.
Mijn knipper relais blijft continu als een gek knipperen zodra ik mijn contact sleutel omdraai. Terwijl er geen knipper schakellaar aan staat of alarmlicht schakellaar. Ik heb het volgende al geprobeerd. Nieuwe relais erin. nieuwe alarmlicht schakellaar. Massa gecontroleerd. Lampjes gecontroleerd. Wie kan mij helpen???

GJ1979

Geplaatst door GJ1979 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Lichtschakelaar defect.

struyf11205 (0), 18 jaar geleden

het is inderdaad de lichtschakelaar,deze kun je vervangen maar is een prijzig onderdeel(+-¤125),je kan hem ook demonteren en de kontakten reinigen,deze zijn namelijk vervuild door koper- afzetting van de kontakten en maken zo kortsluiting.Al een paar keer gedaan met een kangoo,veel succes.Groetjes Dirk

GJ1979 (0), 18 jaar geleden

Het was dus inderdaad een defecte richting aanwijzer schakellaar. na het vervangen van die schakellaar was het getik van het knipper relais eindelijk over.
Bedankt voor de tip!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.