Renault Kangoo Express 2010: Dashboard storingen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 66

Goedendag , ik heb een probleem met mijn kangoo als ik me stuur in hoogte verstel komen er allemaal storingen te voorschijn in me dashboard met uitlezen niks te vinden . En in bepaalde stand van stuur is alles weg.

Vectra 2.2 direct

Geplaatst door Vectra 2.2 direct , lid sinds 4 jaar geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Aan de stuurkolom zitten natuurlijk een hoop kabels die bewegen bij verstellen van het stuur , zou dit eens nalopen op slechte kabels , slijtplekje , stekkers enz.

Vectra 2.2 direct, 3 maanden geleden

Ja klopt enige rare is als ik de hendel voor het resetten van de service indicator indruk ook alle lampjes gaan branden op het dashboard

Vectra 2.2 direct, 3 maanden geleden

????

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

?????

Heino4267, 3 maanden geleden

??????

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Tja , je wil een probleem opgelost hebben , alle bedrading al gecontroleerd ook de stekkers op de stuurkolom en achterop je instr.paneel ? Anders instr.paneel laten controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo Express of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.