Renault Kangoo Express 2010: Dashboard storingen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 66

Goedendag , ik heb een probleem met mijn kangoo als ik me stuur in hoogte verstel komen er allemaal storingen te voorschijn in me dashboard met uitlezen niks te vinden . En in bepaalde stand van stuur is alles weg.

Vectra 2.2 direct

Geplaatst door Vectra 2.2 direct (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1600) PRO, 2 jaar geleden

Aan de stuurkolom zitten natuurlijk een hoop kabels die bewegen bij verstellen van het stuur , zou dit eens nalopen op slechte kabels , slijtplekje , stekkers enz.

Vectra 2.2 direct (0), 2 jaar geleden

Ja klopt enige rare is als ik de hendel voor het resetten van de service indicator indruk ook alle lampjes gaan branden op het dashboard

Vectra 2.2 direct (0), 2 jaar geleden

????

kaleido 1 (1600) PRO, 2 jaar geleden

?????

Heino4267 (215), 2 jaar geleden

??????

kaleido 1 (1600) PRO, 2 jaar geleden

Tja , je wil een probleem opgelost hebben , alle bedrading al gecontroleerd ook de stekkers op de stuurkolom en achterop je instr.paneel ? Anders instr.paneel laten controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.