Renault Clio: -Demonteren start-motor clio automaat-

Bouwjaar: 1991

Dus als ik `m op bokken rijd,moet er nog een steun of blok hout onder r-voorwiel-ophanging, zodat de start-motor beter te bereiken cq verwijderen is,VAN ONDEREN AF....a)is dit waar? en wat te doen bij eventueel demonteren/verwijderen VAN BOVEN AF....,lucht-filterkap ? van boven benaderen geeft veel olie/koeling-slangen en wat kabels....maar zie alle 3 de bouten zitten (2 met kop naar voor en 1 draad-einde (kop in tegengestelde richting)....dit van BOVEN af gezien dus.VRAAG;weet iemand de snelste en juiste handels-wijze....!? groet,Max

Maximiliaan

Geplaatst door Maximiliaan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik mis iets geloof ik waar gaat dit over?.

Hans

Maximiliaan (0), 18 jaar geleden

Maak jij `m nou effe....,Hans Ik wil relais en koolstof-borstels vervangen,als ik `m er morgen af heb,kan ik Maandag dit apparaat zeer snel laten maken,vandaar...en voor weinig..!! Max joh..

Maximiliaan (0), 18 jaar geleden

Kijk..,dit schiet op...

Maximiliaan (0), 18 jaar geleden

9 tandjes,...10 tandjes,ja ja,overweeg toch maar om een NIEUWE start-motor aan te schaffen,want voor pakkumbeet 35,-euro meer heb ik dus inderdaad nieuwe start-motor...! Dit ten opzichte van revisie-start-motor;40,-/50,-euro reparatie....(vervanging koolstof-borstels en relais),en dan een week later-als ik de revisie-start-motor terug-geplaatst heb-vliegen de ``geplakte``magneetjes me om de oren zeker..!! H.H.Monteurs,bedankt voor tekst en uitleg....met name Hansi/Henkie gegroet,en nog een fijne Zondag toegewenst...Uw aller..Maxi.

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Een hele verstandige keus van je max

GR Hans

Maximiliaan (0), 18 jaar geleden

Simpel...DAT ben ik..,jonge. Max

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.