Renault Kangoo: Deurpaneel Kangoo verwijderen (i.v.m. elektrisch raam stuk)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een probleem met mijn Kangoo uit 2002

Het raam aan de bestuurders zijde wil niet omlaag. De zekering is goed. Nu wil ik bij de motor meten of deze spanning krijgt en moet het paneel aan de binnenkant van de deur er af.
Ik heb het opbergvak, de deurgreep en de hendel om de deur te openen er af. Ik zie geen andere schroeven meer, maar er zit geen beweging in het paneel. Hoe krijg ik het paneel er af? Ik durf niet te veel kracht te zetten omdat ik bang ben dat die dingetjes die 'klik' moeten doen 'knak' doen.

Arno654

Geplaatst door Arno654 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Arno654 (0), 14 jaar geleden

O ja, als ik de schakelaar naar 'omhoog' zet hoor ik iets klikken in de deur. Bij omlaag hoor ik niets.

't garagistje (0) PRO, 14 jaar geleden

Haal de schakelaar er eens uit en reinig ze en de plaats waar ze zit

Arno654 (0), 14 jaar geleden

Ik heb het geprobeerd. De schakelaar heb ik schoongemaakt en doorgemeten. Deze lijkt goed. Ik ben bang dan het toch de motor in de deur is.

jaap4744 (0), 14 jaar geleden

plaat zit vaak ook nog flink gelijmt. als je alle schroefjes er uit heb dan moet hij los komen. bij mijn kangoo wel. dus ff schroeven draaier van onder uit in steeken en dan om hoog wrikken zachtjes aan dan moet hij komen. er zit alle maal dikke troep achter sort kaugon niet aan je handen laten komen. ik hoop dat je hier wat aan hebt

mvg jaap

Arno654 (0), 14 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Het bleek toch in de schakelaar te zitten. Iedereen bedankt voor het meedenken en de reacties!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.