Renault Modus 2004: Deurslot

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4J G7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 72

Goede middag
wie kan mij vertellen hoe ik het slot links achter van deze renault modus uitbouw, en dan bedoel ik het gedeelte waar twee kabels aan zitten
een voor de buiten klink en een voor de binnen klink.
verder zit hier de stekker voor de centrale vergrendeling aan.
het slot er uithalen geen probleem bekleding los, drie schroeven er uit wat wringen en het slot hangt buiten de deur stekker er af, maar dan , hoe haal ik het kabeltje los van de buiten klink, dat zit aan de binnen kant in een plastic huis.
en dat zou ik nu graag weten, wat voor handelingen moet doen omdat los te maken.
hopelijk kan iemand mijn helpen.
bij voorbaat dank
Peter

thomas01

Geplaatst door thomas01 , lid sinds 12 jaar geleden

5 Reacties

Bandenmannetje PRO, 3 maanden geleden

Zoiets.................

. . .

thomas01, 3 maanden geleden

uiteraard bedankt voor het antwoorden , maar buiten dat ik op deze tekening zie hoe de kabel er uit geklikt wordt, weet ik nog niet hoe het geheel uitgebouwd wordt.
dat gaatje aan de zijkant van de deur, waar een afdek rubbertje in zit zou je met een haakje in moeten en een lip weg trekken, waarna je de klink er uit zou kunnen halen, maar waar zit dat lipje.
en vervolgens hoe haal ik de rest er uit, zodat ik buiten de deur de kabel los kan koppelen , daar had ik graag een beschrijving van.
bij voorbaat dank

Bandenmannetje PRO, 3 maanden geleden

Dit dan...............

. .

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Er zit achter dat rubbertje wat je bedoeld een torx boutje , deze moet je draaien zodat het huis waar de buitenklink in vast zit verdraaid en deze plastic houder aan de binnenkant los komt , op you tube staat een filmpje in het spaans maar het filmpje is erg duidelijk , door lock renault modus als zoekfunctie gebruiken.

thomas01, 3 maanden geleden

goede middag
beste bandenmannetje , bedankt voor de tekeningen, maar zegt mij nog niets hoe de handgreep uit gebouwd wordt. maar in ieder geval bedankt voor het mee denken. beste kaleido heb zo juist gekeken, en inderdaad daar zit een tork boutje.
en daar gaan we verder mee.
echter het vreemde is dat op dit moment het slot weer werkt, na wat op en neer te zijn gegaan met het kinderslot, laat de bekleding er nog even af, maar voor als nog sluit hij.
mocht het weer fout gaan weet ik in ieder geval waar ik verder kan met uitbouwen.
tot zover bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.