Renault Modus 2005: Code radio

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4J G7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 72

Heb mijn accu vervangen maar moet opnieuw de code invoeren van de radio en ik kan het nergens terug vinden. Iemand tips? Ook wil ik graag een lampje vervangen van de voor verlichting maar ik kan daar heel moeilijk bij, iemand tips om dit zelf te kunnen doen? Alvast bedankt.

augicid

Geplaatst door augicid (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dalemans (0), 3 jaar geleden

Normaal is de code terug te vinden op uw aankoop factuur en voor een lamp te veranderen ja er zijn modellen waar je moeilijk aan de lamp kan . Ik zou zeggen blijven proberen gr Jan

    Auto 2e hands gekocht en dus niet de officiële aankoop factuur, dus geen code ontvangen. - augicid (0), 3 jaar geleden

Hans4040 (310) PRO, 3 jaar geleden

Voor een code zijn de laatste 4 karakters van de barcode nodig, die op de radio staat.
Dus radio even eruit halen en barcode opschrijven.
De laatste 4 karakters hier even plaatsen, dat zijn een letter en 3 cijfers.

Heino4267 (225), 3 jaar geleden

Als je een hele aardige Renault dealer hebt, kan die je op vertoon van legitimatie en autopapieren (chassisnummer) de code opzoeken "zodat je de autoradio er niet uit hoeft te slopen".
Is altijd te proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.