Renault Grand Modus 2010: Wiswasfunctie, ruitensproeier

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F H7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 74

Vreemd probleem, gezocht op forums maar nergens gevonden: mijn nieuwe tweedehands Renault modus van 2010 is geweldig maar......de wis was functie voor doet het (meestal) niet volgens het boekje. Soms wel en wel altijd als ik de achterruiten wisser aanzet?! Dacht eerst dat het iets Frans was....van de zomer, na vullen van reservoir werkte de installatie naar behoren maar nu weer alleen als ik de achterruiten wisser eerst aanzet. Vreemde omleiding....
Lijkt me geen zekering en ook geen probleem met de pomp. Zit het in de schakelaar? En is dit een probleem voor de keuring? (Hij doet het wel maar met gebruiksaanwijzing...)

LHARTOG

Geplaatst door LHARTOG (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.