Renault Modus 2005: Verlichting display

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F D7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

De verlichting van het instrumentenpaneel brandt zeer zwak (van de hele display is dan echt niks meer leesbaar) maar gaat af en toe ook weer terug naar redelijk leesbaar. Is dit een bekend probleem en zo ja wat is de oplossing

Burgie

Geplaatst door Burgie (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Burgie (0), 3 jaar geleden

Hoi JdeP, bedankt voor je reactie. Ik had dat bedrijf toevallig vanmiddag gebeld en daar zou ik over een maand terecht kunnen voor een afspraak.

Na een aantal telefoontjes en wat zoekwerk op internet heb ik vanmiddag de display gedemonteerd en de zes lampjes aan de achterzijde vervangen. Gelukkig was dit de juiste oplossing want het werkt weer naar behoren.

JdeP (10), 3 jaar geleden

Mooi zo,zelf en goedkoop opgelost,bedankt voor de feedback en......succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.