Renault 25 1989: Digitale kmtotaalteller

Bouwjaar: 1989

Mijn Digitale aflezing van de kmstand totaalteller was deels defect daar stond een kmstand op van 150.000 km alleen de 1 was niet meer zichtbaar hij gaf aan 50.000, ik heb van de sloop een andere gehaald maar daar staat de km stand op van de auto waar hij uit komt en dat is +_ 278.000 km.
Is er een mogelijkheid om dit weer in orde te krijgen zodat ik een km stand zie van 150.000 km.

Theking

Geplaatst door Theking , lid sinds 18 jaar geleden

5 Reacties

abc PRO, 18 jaar geleden

www.tachorob.nl

Ronald3871 PRO, 18 jaar geleden

Hallo,

Bel eens met AC-tronics.
0546-660410.
goede ervaring mee,
groetjes
Bert

Theking, 18 jaar geleden

Hallo Bert.
AC-tronics doet alleen Mercedes-Benz werdt tegen mij verteld door AC.
Maar bedankt voor de reactie
Ron

Theking, 18 jaar geleden

Hallo abc
Ik geloof dat ik bij tachorob meer geluk heb.
Ook jij bedankt voor de reactie.
Ron

Nico_den_Haak, 17 jaar geleden

Beste Ron,

In geval van een R25V6 kun je de eeprom wisselen om de originele kiometerstand mee te verhuizen naar je "nieuwe" dashbord. Het is het kleine 8 pens eprom ic (niet de smd ic's), die direct bij de grote microproccesor zit. Al je km gegeven verhuizen dan keurig mee. Let op! Bij het (de)solderen wel een esd veilige soldeerbout gebruiken! Het is een dubbelzijdige print. Daarom moet je wat voorzichtiger zijn met het desolderen. Liefst vooraf eerst wat nieuwe tin bijvoegen, voordat je het ic eruit haalt. De oude tin laat zich dan veel makkelijker verwijderen.

Succes!

Groet,

Nico den Haak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.