Renault 25: stuurbekrachtigingslang elke x kapot

Bouwjaar: 1988

Ik heb een renault 25 V6 uit 1988 nwe model, wij zijn een echte liefhebber van dit model maar zitten echt met een probleem die de renaultdaeler niet kan oplossen!
De stuurbekrachtigingslang springt elke x kapot, na vele malen vernieuwd te hebben blijft de slang kapot gaan ( kost toch nog even 28 euro voor 20 cm)weet iemand waarom deze hogedrukslang van de stuurbekrachtiger steeds een gat/scheur krijgt? het gekke is dat hij vanuit buiten lijkt te springen en niet vanuit binnen. Hoop dat iemand een evt oorzaak weet.

M.Man

Geplaatst door M.Man , lid sinds 18 jaar geleden

7 Reacties

Michiel7811, 18 jaar geleden

Uhh, ff logisch nadenken. Als het steeds een nieuwe slang is en er knagen geen kleine knaagdiertjes aan en de slang hangt vrij zou ik denken dat de druk te hoog is....
Blijkbaar is de drukregelklep in de pomp kapot of zit vast ofzo. Ze kunnen bij de garage toch de technische tekening van de pomp uit het reparatiehandboek halen. Dan kunnen ze die klep zo zien. Volgens mij zijn het gewoon luiwammessen bij jouw garage.
Groetje,
Monaco Man

Michiel7811, 18 jaar geleden

Sukkel

M.Man, 18 jaar geleden

Zover ik weet zijn er altijd luiwammessen bij een merkdaeler,
Zal kijken of je gelijk hebt.
En ik verwacht van een ieder dat iedereen in zijn waarde gelaten wordt en niet uitgemaakt wordt voor ontoelaatbare uitingen !!!!! kunnen wij allemaal, maar hebben dat sinds kleuterschool afgeleerd!!!!!
Heb de webmaster hierover ingelicht met de vraag of je verwijderd kan worden van deze site!
Vriendelijke groet,
M.Man

MartijnGR PRO, 18 jaar geleden

Ik zou idd es kijken naar de druk idd... wel lastig denk ik maar proberen waard!

Komt de slang ook niet in de buurt van iets warms/heet??? Dat kan ook de oorzaak zijn omdat het vanaf de buitenkant komt... of slijt de slang ergens tegenaan....

M.Man, 18 jaar geleden

Wat is idd?? zou graag willen weten wat dit is dan kan ik proberen ernaar te kijken.
Alvast bedankt.

Safrane10698, 18 jaar geleden

idd is inderdaad

Henk Nobach PRO, 18 jaar geleden

De enige oorzaak dat de druk te hoog kan oplopen is het stuurhuis.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.