Renault Laguna: display probleem renault laguna

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: rxi 2.0

Wie weet raad? Onze radio en klokje valt soms spontaan uit. We dachten dat het aan de massa strip zou liggen maar die is ondertussen vernieuwd en het probleem is niet opgelost. Ook gaan soms de metertellers spontaan 'flipperen'. Wie heeft hier ervaring mee of weet raad? bvd

kamphuis63

Geplaatst door kamphuis63 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (240), 13 jaar geleden

Het is belangrijk om te weten of de meetwaarden kloppen:
Als het uitvalt ("flipperen"), wordt dan nog steeds de juiste waarde aangegeven en schakelt de verlichting er achter alleen uit, of vallen ook de meetwaarden weg?
Het kan namelijk zijn dat alleen de verlichting uitvalt, of dat de hele stroom op radio/klokje en wijzers onderbreekt.
(Even goed kijken en hier vermelden, dan is het gemakkelijker analyseren.)

kamphuis63 (0), 13 jaar geleden

de hele stroom valt uit...door vaak even op het zekeringskastje te tikken is het weer goed en kan ik de klok weer goed zetten en de zenders van de radio weer opzoeken!

Heino4267 (240), 13 jaar geleden

Dan zou ik ogenblikkelijk in het zekeringkastje (laten) meten waar de spanning stokt "als de hele stroom uitvalt". Dan weet je zo de oorzaak (zekeringkast!).

Ed Ang (0), 13 jaar geleden

Ga er maar vanuit dat je de zekeringkast moet vervangen. Is makkelijk te doen. Het is een kwestie van tijd voordat dat tikje niet meer werkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.