Renault Laguna K4m: ECU laguna

Bouwjaar: 2006

Kan mij iemand vertellen of een ECU voor een K4m uit een Laguna , een startblokkering heeft ? Met andere woorden,

Kan ik een K4m motor met bijbehorende ECU aan het lopen krijgen in een ander merk auto ? Zonder bijbehorende toetsers en bellen als startonderbreker en transponder in het contact circuit?

Met een K7m motor was dat niet mogelijk omdat er in de ECU een geactiveerde startonderbreker zit, die met geen mogelijkheid gedeactiveerd kon worden, voor dat project heb ik de motor voorzien van verdeler ( clio ) en inlaatspruitstuk met carburateur ook Clio, en dit loopt goed.
Voor het volgende project K4m ligt het wat moeilijker ( verdeler en carburateur ) maar is ook weer niet onmogelijk, nu meen ik op het forum gelezen te hebben dat voor een K4m de ECU wel bruikbaar is? Gelezen bij probleem; 02-02-006 Laguna geen injector aansturing

M. Stapper


dafcoupe

Geplaatst door dafcoupe (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja en kan niet worden gedeactiveerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.