Renault Scenic: EGR-klep scenic 1900D CDI

Bouwjaar: 1999

Hallo

Het lampje van de motorstoring brandt nu en dan tijdens het rijden. Bij het uitlezen van de auto met een snap-on tester krijg ik code 70: EGR-klep circulatie. De EGR-klep werd al vervangen, maar de storing keert terug. (EGR-klep is er een met 5 klemmen). Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn?
Alvast bedankt!

groetjes, universeeltje

universeeltje

Geplaatst door universeeltje (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoe trekt de auto? Mogelijke oorzaken 1) geen vacuum op turbodruk regelklep. De aansluiting op de vacuümpomp is dan verstopt 2) de 1e kat verstopt 3)lmm defect

universeeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat de auto beter kan trekken dan dat nu het geval is. Ik zal het verder onderzoeken en hou u zeker op de hoogte.

Bedankt!

Groetjes universeeltje

universeeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo

Na alles te hebben onderzocht zonder enig resultaat, heb ik besloten het programma te laten wissen en herschrijven door een officiele garage van Renault. Nu keert de storing niet meer terug. Toch bedankt voor de reactie.

Groetjes universeeltje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.