Renault Scenic: elektrische storing

Bouwjaar: 2000

bij deze scenic 1.6 16v blijven de ruitenwissers voor werken en werken de raw niet meer (gevarenlichten wel)en is huis hulporganen niet uit te lezen tijdens de storing.als de storing er niet is kom ik er wel in maar staan er geen storingen in.
uch al gereset dmv 5A zekering ,zonder resultaat.
gewoon een kwestie van uch vervangen of hebben jullie nog suggestie's

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Lastig; een UCH is meestal of goed of defect. Bij een 'zo nu en dan' storing zou ik eerst alle stekkers kontroleren. Misschien is er ergens een waterlekkage.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

kabels doorgemeten en stekkers gecontroleerd maar is niks aan te zien ,ze zijn wel al met contactspray beziggeweest ofzo was een beetje vettig.
op het moment dat ik er wel in kon kon ik de raw aansturen met de clip waarna ze ook weer gewoon werkten(tijdelijk) de ruitenwisser werkte toen ook weer gewoon.
nu staat ie weer in storing dus schroef morgen de uch even open om te kijken of ik iets zie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.