Renault Espace: Espace klein startprobleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Beste specialisten op dit forum,
Ik heb sinds een jaar een Espace uit 2003 2.0 16v op LPG, op dit moment met 169d km op de teller. Tot nu toe ben ik tevreden over de auto, maar sinds vandaag start de auto de startprocedure niet helemaal goed. Normaal stop je de kaart in de gleuf, drukt even kort op "Start" en de auto start vanzelf totdat hij aanslaat. Nu doet ie dit niet meer, maar moet ik de knop ingedrukt houden totdat ie aanslaat. Als ik de auto uitzet en de kaart eruit haal, moet je direct de vergrendeling horen. Dat doet ie ook niet meer, maar pas na zo'n 30 sec. Weet iemand misschien wat er aan de hand is?
Gr.
Leon

Leon70

Geplaatst door Leon70 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij de laguna zit het probleem bij deze klacht in kaartlezer en het is op deze site meermalen besproken hoe je die repareren kunt (zelf nog nooit gedaan) of dit bij de espace ook zo is durf ik niet te zeggen..

Leon70 (0), 15 jaar geleden

Dat zou je wel zeggen, dat het aan de kaartlezer ligt. Met de reservekaart is het probleem trouwens niet opgelost. Vreemd dat hij dan wel start als je de startknop continu ingedrukt houd. Heb je enig idee wat zo'n ding kost? Is het misschien een oplossing om eerst de foutcodes uit te laten lezen voordat ik actie onderneem? Bedankt voor je reactie. Gr. Leon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.