Renault Kangoo: fout code P0711

Bouwjaar: 2005

Kan iemand mij iets meer op weg helpen met de volgende storing.
Op mijn dash board branden de controle lampjes ABS, servise en stop.Met een diagnose apparaat komt de storing P0711 er uit wat staat voor trans fluid temp sensor a ckt range/performance.Als ik de motor uit zet blijft na het starten alleen het servise lampje branden. na ongeveer een halve kilometer komt het lampje van de abs weer op en soms ook stop.Deze auto heb ik in de schade gekocht.schade was draagarm, aandrijf as.wiel sensoren op afstand gekontroleerd. AUTO rijd verder perfect.Wat kan het zijn.Alvast bedankt groet Gert Jan

gj3770

Geplaatst door gj3770 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Met deze foutcode kan ik niks. Foutcodes die universele testers uit Franse auto's halen zijn in het algemeen niet echt bruikbaar/betrouwbaar. Laat hem eens door een dealer uitlezen, een auto van 2005 zit tenslotte nog in de fabrieksgarantie.

gj3770 (0), 18 jaar geleden

`Denk ook dat dat de beste oplossing is,ga morgen even bellen alvast bedankt ik hou je op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.