Renault Kangoo: onderhouds/afstelgegevens kangoo 1.6 16V

Bouwjaar: 2001

Hallo, hoe kan ik aan deze gegevens komen, zodat ik het meeste onderhoud zelf kan doen.bvd

kootonline

Geplaatst door kootonline (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Kleine beurten iedere 30.000 km of max 2 jaar .Grote beurten iedere 60.000 km of max 4 jaar.Distr riem vernieuwen bij 120.000 km of max 5 jaren.

kootonline (0), 18 jaar geleden

Hoi ksie
Bedankt voor je reactie, maar waar kan ik vinden wat er precies gedaan moet worden? Volgens mij valt er niet veel meer af te stellen aan de motor, klopt dit?

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Kl beurt is olie en oliefilter en nw pollenfilter
Gr beurt nw bougie,s nw luchtfilter nw pollenfilter nw olie en oliefilter nw remvloeistof iedere 4 jaar.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Zolang de wagen goed loopt en er geen storingslampjes branden gewoon blijven rijden .En er valt niets aan af te stellen.

leo6506 (0) PRO, 18 jaar geleden

distributie ieder 80.000 km of 4 jaar zegt de dealer zelf. De meeste halen het niet tot 120.000 km. En voor de zekerheid de waterpomp meenemen.

kootonline (0), 18 jaar geleden

Mooi zo ik wordt al wat wijzer! moeten de kleppen niet gesteld worden, of is dat niet te doen zelf hebben ze vulplaatjes? en wat is dan de klepspeling? (warm of koud)

leo6506 (0) PRO, 18 jaar geleden

Klepspeling: Hydraulisch (stellen niet nodig/mogelijk)

kootonline (0), 18 jaar geleden

Zijn er nog andere punten die aandacht behoeven.m.a.w. heeft dit motortype last van kwaaltjes? ik vond dit http://www.meganecoupe.nl/tundes2/faq/st... en mijn kangoo slaat ook wel eens af of loopt onregelmatig

kootonline (0), 18 jaar geleden

waar vindt ik het pollenfilter en het brandstoffilter? er zit wel een beschrijving bij het pollenfilter, maar die is van de clio

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.