Renault safrane 2.2dt: Geeft als storingscode (overname stationair en vollast )

Bouwjaar: 1996

Deze auto houdt af en toe in en rookt behoorlijk, het vermogen is nog wel aanwezig. Wie kan mij aan eventueel aan een schema helpen en/of vertellen waar het desbetreffende component zit die deze storingscode kan geven. Wat ik er nog bij kan vermelden is dat bij de eerste 5 seconden van de koude start de motor ontzettend nagelt.

peter8845

Geplaatst door peter8845 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Gloeistiften misschien en anders even laten uitlezen bij de renaultdealer.

peter8845 (0) PRO, 19 jaar geleden

WE HEBBEN HET PROBLEEM GEVONDEN. DE DISTRIBUTIE WAS EEN TAND VAN TIJD VERSPRONGEN DOOR DAT DE TRILLINGSDEMPER VAN HET NOKKENASTANDWIEL WAS LOS GERAAKT. DAARDOOR HEEFT HIJ EVENTJES HET NOKKENASTANDWIEL TEGENGEHOUDEN. DE STORINGSCODE KWAM WAARSCHIJNLIJK DOOR DAT DE INSPUITING NATUURLIJK GOED IN DE WAR WAS. hET IS NOG GOED AFGELOPEN , DE MOTORSCHADE HAD ERGER KUNNEN WEZEN.

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Welke trillingdemper dan? Volgens mij zit er geen trillingdemper in de nokkenaspoelie.

peter8845 (0) PRO, 19 jaar geleden

Er zit een stalenring opgehangen in rubbers aan de binnenkant van de nokkenastandwiel. als je het goed bekijkt heeft de ring eigenlijk geen funktie, maar ja hij zit erin dus wie ben ik om deze te-verwijderen. Wij hebben het tandwiel vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.