Renault Laguna: geluid in de bochten vooral links

Bouwjaar: 2002

Beste mensen,
Ik ben sinds een paar maanden in het bezit van ene laguna grand tour 1.9DCI 120pk Privilege.
Na de aankoop heb ik al verschillende kleine dingen gehad die zijn verholpen in de garantieperiode.
Nu is het volgende aan de hand,
Bij het insturen (op hogere snelheid) naar een bocht naar rechts hoor je in de auto een geluid wat lijkt alsof je over de strepen van de weg rijd, je voelt het ook licht bij de voeten.
Nu is er door een renault dealer naar gekeken en deze vertelde dat de linker wiellager versleten was. Deze is vandaag vervangen door het bedrijf waar ik de auto heb gekocht. Vol goede moed reed ik weer in mijn heilige koe huiswaards. Echter de blijdschap duurde wederom maar een aantal minuten want het euvel is nog niet verholpen.
Kan het aan de banden liggen, deze zijn nl door een noodstop niet helemaal rond meer, tijdens de noodstop werkte de ABS niet want die was destijds ook al kapot (nu gemaakt). De banden zijn dus niet helemaal rond maar volgens mij deed hij het ook al voor dat deze noodstop gemaakt was.

richard9648

Geplaatst door richard9648 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

TesT (0) PRO, 18 jaar geleden

cuppen van de banden, kan veel lawaai maken. Even ander wiel proberen en je weet het.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.