Renault Megane: Gevr schema van centrale vergrendeling en alarmlichten

Bouwjaar: 1998

Heeft iemand deze voor mij, auto start wel maar slaat niet aan... startblokkeering werkt niet, binnenverlichting niet ruitenwisser voor en achter werken niet en alarmlichten en richtingaanwijzer werken niet iemand een suggestie?? Zekeringkast??? Alvast bedankt!

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

De zekering van de achterwisser is ook de voeding van de startblokkering.
Denk ook de zekeringkast of een slechte stekkerverbinding.

Hans

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Wissermotor achter defect waardoor zekering doortgebrand.

Roy10511 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zekering is wel heel! Zal eens de zekeringkast er uit halen en na gaan kijken. Gr Roy.

cafe racer (0), 18 jaar geleden

Roy, ben erg nieuwsgierig wat je gevonden hebt.
Of ben je nog steeds aan het zoeken ?
Alvast bedankt

Michel

Roy10511 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja, na zoeken kwamen we weer uit bij de zekeringkast, schema hadden we zelf wel! Later de zekeringkast eruit gehaald, en ja dan wil je er toch inkijken, wat blijkt vol met oxidatie!!! Maar moest toch naar de dealer om in te lezen. Auto er naar toe maar konden de sleutels niet inlezen! Staat er nog steeds... maar blijkt dat de nieuwe zekeringkast niet goed is!! Andere is besteld afwachten maar! Zo gauw we meer weten horen jullie het!

Roy10511 (0) PRO, 18 jaar geleden

Oh ja... helemaal vergeten... dealer had inmiddels andere kast geplaatst! Nieuwe bleek niet goed... maar toen konden ze de andere sleutel ook niet inlezen... dus 2 nieuwe sleutels erbij en het wagentje rijdt inmiddels al weer een hele tijd rond! Via importeur is dit probleem opgelost! Bij de Renault dealer!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.